Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tartalom

2011.08.30

Történetünk színhelye egy megszokott Gimnázium, kollégiummal. Ám ez nem a szokványos középiskolák közül való. Ez az iskola olyan...rejtélyes.

 

~

 

’A nevem Susan... Susan Knight. Most fejeztem be a gimit, rögös utakon persze. Az első év volt a legnehezebb. Főleg, hogy a családom feloszlott, tehát megszűnt létezni. Vagyis nem volt családom többé. Az édesanyám már kis koromban elhagyott. Az apám pedig befogott mellém egy mostohaanyát. Nem volt goromba velem, sőt régen úgy hittem, hogy ő az anyám. De azon a napon... azon a bizonyos napon minden megváltozott. Megfordult velem a világ és már nem tudtam hinni többé. Csak azt tudtam, hogy a halál számomra közeleg...’ – Részlet a történetből.

 

~

 

Történetünk kezdetén főhősünk beiratkozik egy neves iskolába. Szobát kap a kollégiumban, lakótárssal együtt. Az apja büszke lányára, hogy ilyen jó eredményeket ért el és egy ilyen híres gimnáziumot végezhet el. Gratulációjának jeleként postán felad egy csomagot. A csomag egy laptopot rejt. Susan ezt meg is kapja, egyből haza is telefonál, hogy megköszönje édesapjának. Édesapja mielőtt elköszönne lányától, megígérteti vele, hogy ha az élete árán is, de ne veszítse el a laptopot.

Susan távozása előtt leteszi az íróasztalára, majd elsiet a tanóráira. Mikor visszatér a laptopnak csak a hűlt helyét találja. Csak egy cetlit talál helyette, amin ez áll: ’Gyors szárnyakon jő a halál, ha nem találsz rá időben a kincsre ami rád vár!

Mikor szobatársa is visszatér meggyanúsítja Susy, hogy vélhetőleg ő lopta el. Vivien tagadja, hisz nem volt a szobában nem volt ideje megcselekedni a bűntettet. Susy akármennyire nem akarja, de igazságot kell, hogy adjon. Bepanaszolja a kollégium vezetőjének, aki át is kutatja az összes szobát, de nem találnak rá a laptopra. Senki sem érti a dolgot.

Ám később a nyomozás során fény derül arra, hogy az egyik fiú kamerákat helyezett el a szobájukban azért, hogy az imádottját - Susy szobatársát - megleshesse. Így már minden szép és jó, csak van egy kis bökkenő. A fiú számítógépét – amin a videó fájlok is vannak - lefoglalta a rendőrség illegális letöltések miatt.

Innen kezdődnek az igazi gondok.

Egy titokzatos fiú közben ajánlatot tesz Susynak, hogy segít a laptop nyomára bukkanni, ha cserébe Susy eljátssza egy hónapig a menyasszonyát. Nem árul el magáról többet, mint; hogy a neve Zero, és az apja egy multivállalat igazgatója.

Vajon Susy visszakapja a laptopját? És vajon Zeronak mi köze az egész ügyhöz? És mi van azon a laptopon?

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

-

(sayuki, 2012.07.05 10:09)

nagyon érdekes és valóban relytélyes, ahogy mondtad.kíváncsi vagyok erre a történetre, tedd fel hamar az első fejezetet ^^

 

 

ProfilképChat


Levelezőlista
Archívum

Naptár
<< November / 2020 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 69153
Hónap: 2234
Nap: 45